RICHARD HAUER

Gitarrist och Musiktjänster

Om mig

Jag är en frilansande gitarrist och gitarrlärare med en passion för musik och kreativitet. Under min karriär har jag haft äran att samarbeta med flera framstående artister här i Sverige. Att dela scen med dessa talanger har varit en inspirerande och lärorik upplevelse.

Förutom mina framträdanden ägnar jag mig åt undervisning på Rytmus Musikergymnasium i Göteborg. Att dela min kunskap och passion för musik med unga talanger ger mig stor glädje.

En annan av mina passioner är att bygga och anpassa gitarrer. Jag älskar att sätta ihop mina egna instrument och finjustera dem för att uppnå det perfekta ljudet. Dessutom är jag en hängiven pedalentusiast och ändrar gärna mina pedalbord för att skapa nya ljudlandskap.

På fritiden är jag en aktiv löpare och mountainbikecyklist. Naturen ger mig energi och inspiration. Dessutom är jag en stolt växtägare och ägnar mig åt att ta hand om min gröna oas hemma.

Min musiksmak sträcker sig från jazz till klassiskt. Jag älskar att tolka vackra melodier från olika tidsperioder, från 1600-talet till nutid. Att spela gitarr är inte bara mitt yrke, det är min livsstil och min passion.

Richard Hauer

Gitarrist

Telefonnummer: Noll Sju Noll Åtta Sju-Åtta Elva Sexton

E-postadress: [ E-postadress ]

Följ mig: richardhauer